Κυριακή 20 Απριλίου 2008

ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

«Οι έλληνες είναι ο πιο αξιόλογος λαός που υπήρξε ποτε»
J.St.Miller

«Για να καταλάβετε τους Έλληνες πρέπει να εισδύωμε στην ιδιότυπία της φυσεώς τους»
Urich Wickens


Η μόνη ανοησία κυρίε, είναι ο γραικυλισμός που όχι μόνο καταστρέφει τον ελληνικό πολιτισμό , που ήταν πάντα φυλετικά καθαρός και για αυτό πρόσφερε αλλά αντίθετα στα λόγια του και πάνω απ’ όλα στα έργα του αρχαίου κόσμου.

Το συνήθεις επιχείρημα ότι ο Μ.Αλέξανδρός δεν απαγόρευε τους γάμους (αιμομιξία) είναι συκοφαντικό για τον Ελληνισμό. Διότι πρώτα απ’ όλα αναφέρεται μόνο σε 13 περίπου χρόνια της ελληνικής ιστορίας, σε ένα μονωμένο μέρος. Δευτέρον , αποσιωπούνται τα άλλα που είχε πει και είχε κάνει ο Μ.Αλέξανδρος όπως και τους άλλους γάμους του , τρίτον αποσιωπάτε η εκπαίδευση που είχε πάρει από τον Αριστοτέλη που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με γραικυλισμούς.(ελπίζω να ψάξεται να βρείτε τη είναι ο γραικύλος ακριβός).

Το θέμα του γάμου ήταν πολιτική σκοπιμότης , άλλωστε δεν υπήρχε καμία πιθανότητα αιμομιξίας Ελλήνων και βαρβάρων διότι ήταν σε διαφορετικά μέρη(δεν γινόταν βλέπεται το σημερινό εμπριμέ). άλλα κύριε , δεν μας είπες κάτι άλλο ο Μ.Αλέξανδρος πράγματι δεν απαγόρευε(δεν σημαίνει και ότι προέτρεπε) τις αιμομιξίες αλλά απαγόρευε την αιμομιξία με μια συγκεκριμένη φυλή.... ποια; Και γιατι; Εε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: