Κυριακή 20 Απριλίου 2008

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


«Αλλως τε τα στιχεία μεταβάλλονται και επι τής γής τα ζώα εξαφανίζονται και μόνο το είδος των διατηρείται»
Πλωτίνος, Εννεάδες Β


Ανθρώπινο δικαίωμα είναι το να δικαιούμαι να αναπτυχθώ ως Ελλην, να κάνω οικογένεια Ελληνική και τα παιδιά μου να είναι Ελληνόπουλα. Όταν επιδιώκω αυτά και δεν θέλω να νυμφευτώ μαύρη, ούτε να κάνω ασπρόμαυρη οικογένεια , ούτε τα παιδιά μου να νεγροφέρνουν παραβιάζω κάποιου τα ανθρώπινα δικαιώματα . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!

Όταν ορισμένοι θέλουν να μου επιβάλλουν μέσα στην πατρίδα μου να υποδέχομαι ξένους, να εγκαθίστανται ξένοι ,να γίνονται πολυφυλετικοί γάμοι, να μου αναιρούν την Ελληνικότητα παραβιάζονται τα ανθρωπινά δικαιώματά μου;ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΝΑΙ!

Ποιος παραβιάζει τα δικαιώματα ποιου; Ο Ελλην που δεν θέλει τον Αλβανό στην Ελλάδα ή ο Αλβανός που επιμένει παρανόμως να εγκατασταθεί στην Ελλάδα; Την απάντηση ας την δώσει η κοινή λογική. Μολαταύτα μας κατηγορούν ότι είμαστε ρατσιστές και ότι παραβιάζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα.Ψεύδονται και Συκοφαντούν. Αποκαλύπτεται μάλιστα και τω ξενοκίνητο , εάν σκεφθείτε ότι οι αντιρατσισταί ομιλούν και γράφουν δια ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων που ζουν στην Ελλάδα , αλλά σιωπούν τελείως δια τα δικαιώματα των Ελλήνων μειονοτήτων που ζουν δούλοι στην πατρίδα των.


«Το ταχύτερον πρέπει να αφυπνισθεί το έθνος»
Ι.Πασας

Οι πάμπολλες δικαιολογίες , είναι δική σας πρόφαση και συκοφάντηση. Ότι λέγαμε τώρα τα λέμε αιώνες τώρα από τον Παλαμά , τον Γιαννόπουλο, τον Ρενιέρη μέχρι τον Κόντογλου και τους Κολλυβάδες . Απο την Αννά Κομνηνού(1069-1118 ), το Παλαιολόγος μέχρι τον Αριστοτέλη και τον πλατών ,μένουμε οι ίδιοι, δεν περιμέναμε κανένα και πάνω από όλα είμαστε αυτογενής δεν τα διδαχθήκαμε από κανένα.

Δεν περίμενα τον Χίτλερ για να μάθουμε το Ελληνικό κάλος , το είχαμε μέσα μας και το δείξαμε χιλιετηρίδες πριν από αυτόν τον βάρβαρο. Ο μόνος εχθρός του ελληνικού Πολιτισμού είναι ο έλλην που δεν έχει ελληνική συνείδηση δηλαδή ο εσωτερικός εχθρός. 700 σελίδες μελέτης και αποστραγγίσματος της ιστορίας έφτασαν στο Παπαρρηγόπουλος να πει στο βιβλίο του «Τα διδακτηκότερα πορίσματα της ιστορίας του ελληνικού έθνους» ότι ο εχθρός του ελληνισμού είναι πάντοτε εσωτερικός. Αν καταφέραμε αν κρατήσουμε τη καθαριότητα τόσους αιώνες-όπως δείχνουν όλες οι μελέτες(πλην των σκοπιανών, που είναι σκόπιμες), είναι το αίτιο της πνευματικής μας δημιουργίας και ο εχθρός του ελληνικού πολιτισμού μένει ο ίδιος ο γραικυλισμός....


«Η αρχαία ψυχή ζεί μέσα μας αθέλητα κρυμμένη»
Κωστής Παλαμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: