Κυριακή 20 Απριλίου 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ.

Κάνεις λάθος , το ερώτημα από που προήλθε το σύμπαν δεν το έχει απαντήσει κανείς(ποιος κατάφερε πραγματικά και με στοιχεία να απόδειξη αυτό; ). από εκεί και πέρα υπάρχουν διαφορές θεωρίες, ταλαντωμένες διαστάσεις και τέτοια. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι το "έκανε" ο θεός, μπορεί να το έκανε ένα άλλο πλάσμα στη "μέση" από εμάς και το θεό , γιατί όχι;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ:

Ο θεός μοιάζει πολύ με τον αριθμό 1. Γιατί; Γιατί είναι ο μόνος αριθμός που αν πολλαπλασιαστή με τον εαυτό του μας δίνει 1( 1*1 ) είναι ο ίδιος αριθμός που η ρίζα του μας δίνει 1(ριζα1).Επίσης 0 + άπειρο, μπορεί κάλλιστα να μας κάνει 1, διότι οι αριθμοί από 0 μέχρι το 1 είναι άπειροι και πάλι 1-1 μας κάνει 0.Δηλαδή έχει ΄3 κοινά σημεία με το θεό, γεννιέται από το εαυτό του(ρίζα , πολλαπλασιασμός) , "πεθαίνει" από τον εαυτό του(1-1=0) και είναι άπειρος, δηλαδή έχει φοβερές ιδιότητες.(Πυθαγόρας)

Τέλος ο τίτλος που αναγράφει: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ" η απάντηση είναι φυσικά και δεν υπάρχει . Διότι αν υπήρχε δεν θα ήταν θεός. Τι εννοώ; Υπάρχει κάτι που είναι ΥΠ - ΑΡΧΗΣ, ο θεός όμως δεν είναι κάτω από καμία αρχή , ο θεός EINAI , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ο θεός είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: