Κυριακή 20 Απριλίου 2008

ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Εαν πάντων των Πραγμάτων μέτρον είναι ο άνθρωπος, όπως ισχυρίζεται ο Πρωταγόρας, τότε δεν εννοώ διατί δεν είπεν ότι μέτρον όλων των πραγμάτων είναι και ο χοίρος, ή ο κυνοκέφαλος πίθηκος, ή οίονδήποτε άλλο ζώον απο εκείνα, που έχουν αισθήσεις. Διότι, εάν δια τον κάθε άνθρωπον αληθής γνώμη είναι αυτή που σχηματίζει δια των αισθήσεων του και δεν κρίνει ο ένας καλύτερον τα σφάλματα του άλλου, ή δεν έχει περισσότερον κύρος η γνώμη εκείνου, που γνωρίζει περισσότερα απο τον άλλον και εν τοιαύτη περίπτωσει η γνώμη κάθε ανθρώπου είναι ορθή και αληθής , τότε δια ποίον λόγον ο σοφός Πρωταγόρας θεωρείται ως σοφός και ως ικανός και άξιος να διδάσκη τους άλλους και μάλιστα πληρωνόμενος πανάκριβα πρός τούτο, ημείς δε οι αμαθέστεροι πρέπει να διδασκώμεθα και να λαμβάνωμεν μαθήματα απο αυτον πληρώνοντες , αφού ο καθείς απο ημάς είναι μέτρον της ατομικής του σοφίας!..."
Πλάτωνος "Θεαίτητον"

Δεν ξέρω αν έχεις ακουστά τον νόμο της εντροπίας , ίσος μπορεί να σου δώσει μια απάντηση για το τη έχει γίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία. Το ότι δεν έχουμε "ηγέτες" να μας κυβερνούν, δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχουν, απλά δεν μπορούν να αναδειχθούν. Επίσης παρόλο τον πληθυσμό μας ψάξε και βρες πόσοι έλληνες έχουν πάρει όσκαρ και είναι και εν ζωή , Ιδιαίτερα στην Ιατρική. Ο αιώνας που μας πέρασε ο 20ος ήταν γεμάτος απο μεγάλες ελληνικές φυσιογνωμίες , δες τα 10 μεγαλύτερα ονόματα ποιητών και λογοτεχνών παγκοσμίως... πόσα αλήθεια ελληνικά βλέπεις ;

Σήμερα η νεολαία μας απροσανατολίζεται , δεν υπάρχει πνευματικός κόσμος
, στα πανεπιστήμια περνάνε μόνο συγκεκριμένων απόψεων καθηγητές, σε γνωστό μου έχουν πέσει ο βαθμός του λόγο πολιτικών αντιλήψεων(λ.χ. στο Διεθνών σχέσεων ) αλλά πάνω απ' όλα δεν υπάρχει κάτι, οι έλληνες απο την "Γεννησή" τους θέλαν ένα ιδανικό... το 20 αιώνα υπήρξε το ιδανικό της Μεγάλης Ιδέας ποιητές , έλληνες συγγραφείς όλος ο κόσμος ασχολιόταν με αυτό.( Γεννήθηκαν μέσα από αυτό το ιδιανικό χιλιάδων βελενικού ποιητές και λογοτέχνες.) Να ελευθερωθούν οι σκλαβωμένοι Έλληνες να πάρουμε πίσω τις χαμένες πατρίδες... τώρα τί; ΤΙΠΟΤΑ! Μόνο λάθος κατευθύνσεις , οι Ελ απο το διάστημα(άρα δεν είμαστε απο εδώ , άρα γιατί να πολεμήσουμε για αυτήν την γή ), οι "αντιρατσιστικές" οργάνωσής , ο τάδε σταρ ό άλλος σταρ ... Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του συστήματος , για το ποδόσφαιρο , το κινηματογράφους , τη μόδα κ.τλ. , όχι με την Αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο.

Αναφέρεσαι για τον "εθνικισμό" των ευρωπαίων και τις αποικίες μην ξεχνάς ότι οι Έλληνες είναι ο μόνος ευρωπαϊκός "εθνικισμός" που δεν μιλάει για αποικία , μιλάει για απελευθέρωση των Ελλήνων, τον οποίο οι χώρες τους, τους καταπιέζουν άγρια όπως γίνεται στην Τουρκία που οι Έλληνες στον στον πόντο δεν επιτρέπεται να μιλάν άλλη γλώσσα εκτός των τουρκικών όπως είναι οι Βορειοηπειρώτες που πρόσφατα διοργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία κ.τλ.(στην πόντο έχω πάει και τα έχω δεί ο ίδιος ). Μπορώ και επιμένω σε αυτό , ότι οι αποικίες που δημιουργήθηκαν ήταν ρατσιστικές και διαφωνώ κάθετα με κάθε τέτοια κίνηση. άλλα και οι αποικίες των ξένων τώρα είναι ρατσιστικές και αυτό είναι και τό αίτιο της αυξήσεων του ρατσισμού.

Διότι αν συνεχίσουμε έτσι, το μίσος που δημιούργησε η αποιοκρατίας στους αλλόφυλους θα μετατραπή σε μίσος όλων των Ευρωπαίων προς τον εποικισμό των αλλοφύλων. Και τότε θα γίνει αντιληπτό -αργά όμως- τη σημαίνει ρατσισμός παντού και πού θα κατάληξη.... Αυτοί λοιπόν , που αυτοαναγορεύονται "αντιρατσιστές" και αποκαλούν "ρατσιστές" όλους όσούς βλέπουν την καταστροφή, είναι οι πραγματικοί φορείς της δημιουργίας του φυλετικού μίσους. Αυτοί που αρνούνται την ύπαρξη διαφορετικών φυλών και ταυτοτήτων είναι οι μελλοντικοί νεκροθάφτες όλων μας. Αυτοί είναι οι "ρατσιστές"! και Όπως καταδικάστηκε ή αποικιοκρατική εισβολή , έτσι ακριβώς πρέπει να καταδικασθεί και η αντιστροφή εισβολή των αλλοφύλων στην Ευρώπη. Όπως αποκαταστάθηκε το δικαιωμά τους να απελευθερωθούν απο μάς , έτσι πρέπει να αποκατασταθεί το δικό μας δικαίωμα να απελευθερωθούμε απ' αυτούς. Κάθε λαός, ευρωπαϊκος ή άλλος , θέλει και έχει το πραγματικός αναφαίρετο αυτό- δικαίωμα να είναι και να μείνει αυτός που είναι εκ φύσεως και όχι να γίνη "κάτι άλλο".

Αναφέρεις μάλιστα ότι πολλά γράφτηκαν από φασίστες(ποια γράφτηκαν; όπως ;; αναφέρεσαι σε κάτι που έβαλα εγώ; γίνε πιο συγκεκριμένος , γιατί γενικότητα; ). Δεν ξέρω ποιους "φασίστες" και "ρατσιστές" εννοείς ωστόσο έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην ερμηνεύουν έτσι την ιστορία επειδή είναι "φασίστες" αλλά επειδή την ερμηνεύουν έτσι ,για αυτό έγιναν "φασίστες" ; Δεν καταλαβαίνω κιόλας τη εννοείς "φασίστες";Για σένα όποιος πιστεύει στο έθνος ή οποίος πιστεύει ότι οι φυλές είναι άνισες αν αξιολογηθούν με βάση τον πολιτισμό είναι "φασίστα"; Δηλαδή αν πω ότι ο συνηθισμένος άνθρωπος είναι πιο έξυπνος από έναν που έχει σύνδρομο down και είναι γεμάτος από πνευματικά -γενετικά- προβλήματα είμαι φασίστας; Φυσικά δεν φταίει κανένας αν γεννήθηκε με σύνδρομο down ή είναι μαύρος ή , ή , ή ....για αυτό και όλοι χρειάζονται την ίδια μεταχείριση.

Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε , σώνει και καλά να μου βάλεις την ταμπέλα ότι θέλω να καταπιέσω να σκοτώσω , να δολοφονήσω κάποιον δηλαδή να με πείς φασίστα ρατσιστή κτ.λ. . Δεν έχω καταλάβει δηλαδή δολοφόνοι είμαστε ή εγκληματίες; Δεν νομίζω ότι είναι αδογματισμός το να βάζεις "πινακίδες" αντί για ταυτότητες. Έστω άσε με να αυτοπροσδιορίζομαι.

Εχώ διαβάσει τη λέει ο Δαρβίνος , λατρεύω το γνήσιο ευρωπαϊκό πνεύμα , και διαχωρίζει σαφώς(ο Δαρβίνος) τους λευκούς απο του μαύρους στο πνευματικό επίπεδο. Κατι ήξερε

Δεν υπάρχουν σχόλια: